Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Lidt update .
NyhederTeam Wortmann undskylder den manglende opdatering.

Casper har de sidste par uger kørt 3 løb, og det er gået lidt op og ned.

Lørdag D. 13 kørte Casper i Rye House, og det blev til 3 point mod et stærkt kørende hold.

Søndag D. 14 kørte Casper så på hjemmebane i Mildenhall, mod Kings Lynn, og det blev ikke lige til den bedste match. Banen var dyb og meget ujævn, da de dagen før havde kørt billøb på banen, og Casper kunne tydeligt mærke at han har været væk i 4 måneder og så havde han en del smerter i hans ben, og det blev desværre til 1 point.

Om onsdagen var Casper i Danmark og træne og det gik rigtig godt. " Vi fik testet en del og lavede en hel del start træning og følte at det blir bedre hele tiden nede i første sving hvor jeg har haft det med og trække mig efter styrtet".

Fredag var Casper så tilbage i England hvor Mildenhall skulle køre på udebane mod Somerset. Mildenhall tabte meget stort med 18-72 men det eneste positive i det var at Casper blev topscore med hele 6 point. "Det var super dejligt endelig og få lidt point på kontoen, og føler virkelig jeg er ved og komme tilbage. Nu håber jeg bare at jeg kan lave en del point nu på søndag hvor vi skal køre vores sidste match i år, så jeg kan vise at jeg er tilbage og klar til næste år." 

 

Skrevet af casper d. September 24 2008 15:43:530 Kommentar(er) 1025 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005