Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
1 løb tilbage i år
NyhederNu er sæsonen næsten slut, og det blev ikke en sæson Casper vil se tilbage på som den bedste i hans karriere, selvom der dog var et par lyspunkter. Blandt andet nåede Casper lige præcis og få de 12 matcher i England som gør at han får sig eget personlige snit, hvilket gør han har meget større og bedre chancer for og finde en klub for eftertiden, og der har da også allerede været et par klubber som har spurgt til ham, hvilket er meget dejligt og positivt.

Casper har den 24 oktober et sidste løb i England, i Peterborough, hvor han også havde hans første løb i år. Dette blir et parløb med en masse stjerner. Casper ved dog ikke endnu hvem han blir makker med.

Casper og teamet vil gerne takke alle som har kigget og fulgt med på denne side, og alle dem som har støttet Casper og hans familie i den hårde tid. Alle dem som har givet penge til den fond som blev lavet efter hans ulykke, og alle dem som har skrevet, ringet og har tænkt på ham. Dette er vi utroligt glade over, og det betyder utroligt meget for hele familien at i har været der, og tænkt på os. Dette har også gjort at Casper har været endnu mere vild efter og komme på benene igen og vise at han kan og vil dette mere end noget andet..

sidst men aller vigtigst tusind tak til alle de trofaste sponsore som har hjulet Casper. Uden jer ville Casper slet ikke være nået til der hvor han er idag, og dette er vi utroligt glade for, og vi håber virkelig at vi kan have et fortsat godt sammarbejde i fremtiden.

Dette var lige en update, men der kommer snart en masse mere. I øjeblikket blir der arbejdet på kontraker til næste år og snart skal nye cykler bygges op og nye planer for det nye spænende år lægges.

Allerede i næste uge skulle der gerne kunne offentliggøres en ny kontrakt for 2009.....

Skrevet af casper d. October 08 2008 18:45:060 Kommentar(er) 950 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005