Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Flere point på kontoen..
NyhederDer er fremgang hos Casper og han har begyndt og få hans engelske cykler til og rende som han gerne vil have det, og vi kan tydeligt se at der hele tiden er fremgang hos ham efter hans styrt sidste år.

Torsdag d. 26 marts kørte Casper sammen med resten af Newcastle holdet på udebane i Redcar. Casper lavede 7 point og lavede en flot heatsejr over blandt andet Carl Stonehever og Jason King.

Lørdag d. 28 marts gik turen til Workington hvor Casper fik kørt 6 point ind på kontoen og startede aftenen ud med en heatsejr.

Søndag d. 29 marts var det så på hjemmebane det skulle foregå og det skete mod Redcar.. Casper lavede 6 point og startede igen med en flot heatsejr..

Casper siger efter løbene. " Det er fedt endelig og få lidt point på kontoen og jeg nyder virkelig mine nye cykler. De kører perfekt. Dog mangler jeg lidt hårdhed i starterne efter mit styrt, men jeg kan mærke at det hele tiden blir bedre og bedre, og når den hårdhed kommer tilbage er jeg slet ikke i tvivl om at der kommer mange flere point på kontoen..

Casper var igår hjemme i Danmark for at prøve hans danske cykler og motore i Fjelsted og det gik også overalt forventning..

Casper tager i weekenden tilbage til England hvor han søndag skal køre på hjemmebane mod Sheffield..

Link til live update findes her:http://speedwayupdates.proboards.com/index.cgi?board=Newcastle

Eller på Newcastles hjemmeside her: www.newcastlespeedway.net

Start er halv 8 dansk tid..

Skrevet af casper d. April 02 2009 12:42:140 Kommentar(er) 1158 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005