Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Lille Pause i England
NyhederCasper har idag valgt og holde en lille pause fra England. Efter det sidste stykke tid med nogle skuffende resultater føler Casper at han blir nød til og prøve noget for at få hans selvtillid tilbage..

"Jeg har ringet og sagt til min promotor i England at jeg blir nød til og have en pause derovre fra for at komme hjem og få det hele til og køre igen. Har haft en hel del problemer med mine nye motore, og en masse problemer med mig selv også, som jeg virkelig skal have arbejdet på. Så derfor har jeg valgt lige og tage en pause fra England og komme hjem og køre noget 1 division og nogle matcher i Polen, for at få det hele til og køre igen og få noget selvtillid i kroppen igen. De har sagt at de har fuld forståelse overfor mit valg og at der selvfølgelig er en plads til mig igen når jeg føler jeg er klar til igen og komme derover..

Casper skal allerede imorgen ud og træne herhjemme i Danmark og lørdag skal han køre 1 division i Fjelsted for Holsted speedway klub. Casper får også imorgen nogle datoer på nogle matcher han har fået i Polen. Casper håber og tror at dette er det rigtige valg, og håber stærkt på og vise i weekenden at han er hurtig nok til og være med på Vojens ligahold i næste uge og få kørt nogle heat og noget selvtillid ind i kroppen igen..


Skrevet af casper d. May 26 2009 15:06:030 Kommentar(er) 1591 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005