Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Et par hårde uger...
NyhederDe sidste par uger har været lidt hårde for mig.

Der har været en del problemer på hjemmefronten som har fyldt meget af min hverdag. Derfor har de sidste par ugers resultater ikke været godkendt mener jeg selv og det er jeg virkelig ked af. Jeg arbejder hårdt på og få de forskellige problemer løst og komme tilbage, og nyde mit speedway igen.

En anden ting som også er sket er at jeg "holder pause" fra min engelske klub.. Dette er dog ikke pga at jeg har kørt dårligt eller noget, men pga. at der har været nogle ændringer på vores hold, og fordi at vores holdsnit blev for højt blev de nød til og give mig 4 matchers pause indtil at de andre får nye snit igen. Jeg har ellers haft en helt kanon sæson indtil videre i England, hvor jeg startede på et snit på 3.00 og idag ligger jeg på et snit omkring 5.00 hvilket må siges at være rigtig godt, og jeg kan også tydeligt mærke at jeg hele tiden rykker mig og er på vej den rigtige vej selvom det tager tid.

Men jeg glæder mig rigtig meget til og komme tilbage stærkere end før, og i mellemtiden får jeg kørt noget 1 division herhjemme og håber på jeg kan komme ud og køre de sidste superliga matcher for Holstebro. Har haft en del problemer herhjemme med og få min cykler til og køre ordentligt men har lige haft mine motore nede og blive lavet om så jeg er sikker på jeg slutter stærkt af i år, så vi kan få et kanon 2011 :)

Lige til slut. Tusind tak til alle jer som følger med, og også en stor tak til mine sponsore...


Hilsen Casper !!!

Skrevet af casper d. August 15 2010 20:18:360 Kommentar(er) 1073 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005