Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
30. Oktober
NyhederSå er sæsonen desværre så godt som slut.

Casper Har fået trænet en hel del de sidste par uger. Det er blevet til en små 20 heat han har kørt efter den uheldige skade.

"Det er så lækkert og sidde på cyklen igen. Jeg har virkelig savnet det, og kan godt mærke at hele kroppen lige skulle vænnes til det igen. Nu er det desværre allerede slut igen og det er tid til en alt for lang vinter pause.
 
Jeg går stadig  til fysiterapi og kan virkelig mærke det hjælper. Er meget mere smidig i kroppen nu end hidtil. Jeg starter snart arbejde ved en af mine sponsore, Nemlig Dansk Lagersalg. De har været så søde og lade mig arbejde ved dem. De er helt inforstået med mit speedway og jeg har næsten helt frie tøjler med hensyn til arbejdstider. jeg kan arbejde om aftenen, weekenden eller hvordan jeg nu vil af hensyn til mit speedway. Det er utroligt dejligt og det betyder jo meget at kunne tjene lidt ekstra penge til den sport jeg elsker overalt på jorden.

Ellers går tiden nu med og få skildt cyklerne ad, og få bygget lidt nyt op. Få lavet motorene klar til den nye sæson og få testet en del. Fundet nye sponsore, og få snakket med de gamle. Få skrevet kontrakter, osv. Der er en hel del som skal på plads til den nye sæson, for at det hele kan gå op i en højere enhed hvilket jeg og teamet arbejder hårdt på.

Jeg vil gerne takke Thomas, Mike, Ole, Hans og min mor for at ha hjulpet mig så meget i år. Uden jer ville der ikke ha været meget speedway i år. Også en kæmpe tak til alle mine sponsore, for jeres støtte og hjælp. Det har virkelig været dejligt og sammarbejde med jer, og håber det fortsætter i mange år ud i fremtiden.

Til sidst kan jeg lige tilføje at jeg har skiftet klub fra Holsted til Fjelsted. Så i år 2007 skal jeg køre 1 division i Fjelsted. Så nu har alle sponsore og familie og venner fra Fyn lidt bedre mulighed for at komme ud og se mig køre de matcher jeg nu kommer til og køre i 1 division.

Mere nyt omkring klubber og diverse andre ting til år 2007 vil blive offentligtgjort inden længe."

Casper Wortmann.

Skrevet af casper d. October 30 2006 11:12:350 Kommentar(er) 989 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005