Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
20. Marts
NyhederSå er en super uge i det engelske slut.

Mandag aften kørte Thomas og Casper mod Frankrig for at sejle fra Calais til Dover i England.. Tirsdag eftermiddag landede de i Somerset hvor der skulle trænes sammen med Somerets hold onsdag.

Træningen gik super godt og de var meget imponeret over Caspers kørsel, og derfor tilbød de ham 2 løb senere på ugen, som han desværre måtte takke nej til da han var optaget af andre løb.

torsdag gik det løs i Stoke sammen med det danske U21 landshold. Også igen en super fin træning hvor Casper fik kørt en masse heat, og fik testet et par set-up.
Om aftenen var Hele holdet i Sheffield for at se en match hvor Nicolai Klindt gæstede. Nicolai stod desværre af og slog skulderen af led, så han var desværre ude resten af trænings lejren.

Fredag var turen kommet til træning i Scunthorpe, hvor Casper trænede hele dagen sammen med de andre drenge. Casper havde dog et styrt med følge til en stor hudafskrabning på den ene hofte, men var dog alligevel ude og træne efter.
Fredag aften var Holdet i Coventry for at se Elite league match, hvor blandt andet Hans Andersen, Niels Kristian Iversen og Morten Risager var med.

Lørdag var hviledag hvor dagen blev brugt pa at lave cykler osv.

Søndag var der landskamp i Oxford mod det engelske U21 landshold. Den tabte danmark desværre stort. Casper lavede 5  plus 1 i de første 3 heat. 4 heat vil cyklen ikke starte, så han måtte tage reserve cyklen og derfor lavede 0. Det sidste heat føre Casper over Morten Risager, Edward Kenneth og Lewis Brigder. Hvilket var det hårdeste heat i hele matchen. Desværre er Casper så tåt på hegnet for at få fart i cyklen at den stejler og ryger direkte i hegnet. Virkelig uheldigt men nu har han da bevist at han virkelig kan blande sig blandt de bedste.

Det har været en helt kanon uge. Lidt uheldigt jeg skulle sætte den i hegnet i det sidste heat, men jeg kan mærke at jeg har god fart i cyklen allerede, og føler mig godt tilpas, så tror og håber virkelig at Team Wortmann går en stor sæson i m'de..

Casper tager allerede torsdag på farten igen. Han har træning i Polen fredag, og derefter løb lørdag, søndag og mandag.

Mere nyt følger snarest.

Skrevet af casper d. March 20 2007 23:12:090 Kommentar(er) 947 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005