Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
11. April
NyhederLige lidt update fra Team Wortmann.

De sidste par uger er gået meget stærkt. Casper Har fået trænet en hel del, plus at han har arbejdet meget ved hans sponsor Dansk Lager Salg, for at tjene lidt penge til sæsonen for alvor går igang.

Casper tager lørdag middag til Prag i Tjekkiet sammen med mekaniker Thomas Blom, samt hjælper Hans Thomsen. Casper skal køre det første ligaløb for Rawicz i den polske liga søndag middag.

Torsdag aften drager Casper sammen med Rasmus Terkelsen til Vetlanda for at køre 2 test matcher med sin svenske klub, Gislaved. fredag og lørdag.

"Det bliver super endelig og komme ud og køre for mine klubber. Jeg har jo kun kørt for det danske U21 landshold samt en testmatch for min polske klub. Så jeg ser frem til en masse race og fight de næste mange måneder.

Casper venter stadig med længsel på sine nye covere, dragt og sæder fra Polen. De skulle have været klar sidst i Februar, men er stadig ikke dukket op. De har dog lovet dem færdig inden 14 dage, så forhåbentligt er de klar til den først superliga match i Fjelsted d. 2 maj.

Mere nyt snarest

Skrevet af casper d. April 11 2007 17:03:160 Kommentar(er) 877 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005