Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
En meget lang uge...
NyhederUgen startede mandag aften hvor Casper og hans mekaniker Thomas tog turen til Frankrig hvor de sejlede til England. Tirsdag aften havde Casper fået lov til og træne på øen Isle Of Wight. Dette gik super godt.

Onsdag morgen fløj Casper hjem til Billund for at køre superliga i Brovst. Dette blev dog en meget lang aften for Casper.. Til præsentationen "døde" Caspers cykel. Bolten som holder tandhjulet på knastkæden knækkede og derfor var det desværre umuligt for Casper at køre på hans egen cykel. Og fordi Casper som sagt har 2 cykler stående i England blev han nød til og køre 1 heat på René Bachs cykel og 3 heat på Peter Kildemands cykel.. Dette var dog meget svært for Casper da deres cykler var meget anderledes end hans egen og derfor blev det kun til 4 point i en match hvor Fjelsted tabte med 2 point...

Torsdag morgen fløj Casper så igen til England for at kører hans første løb i England. Løbet foregik i Isle Of Wight og var et velgørenheds løb for de skadede kørere rundt omkring i England. Løbet gik overalt forventning og Casper fik en 2 plads. Eneste mand han ikke kunne følge med var Krystof Stojanowski fra Polen. Men Casper satte 2 af klubbens top kørere grundigt på plads, nemlig gory gatchercole og Jason Dunjan.

Fredag fløj Casper så hjem igen til en velfortjent weekend.

Onsdag går det løs igen hjemme i Fjelsted som tager imod Esbjerg, og torsdag flyver Casper igen til England hvor nogle træninger og et stort løb næste lørdag venter.

Mere om dette plus billeder fra England snarest

Skrevet af casper d. August 10 2007 14:16:340 Kommentar(er) 979 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005