Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Kanon "Debut" af Casper
Nyheder
Efter en laaang pause fra Fjelsteds ligahold fik Casper endelig i onsdags chancen for at bevise at han hører til på holdet, og det gjorde han på bedste manére.

Casper lagde ud med og sove fuldstændig i starten i første heat men derefter gik det bare derudaf, og da løbet var slut havde Casper scoret 12 plus 1 point, og Casper blev oven i købet udelukket i hans sidste heat. Casper havde taget starten foran Ulrik Østergaard og Matej Ferjan, men ind i 3 sving lå de alle tre side om side, med Casper i midten. Casper prøver derfor og ligge den ind over Ulrik som er på indersiden af ham, og pludselig kommer Ferjan og ligger sig ind over Casper. hvorefter Ferjan taber sin Tandkrans på cyklen så Casper og Ferjan hænger sammen og køre i hegnet med fuld knald. Heldigvis slipper de begge med skrækken men desværre til de flestes undren, bliver Casper udelukket.

Ellers en helt kanon aften hvor Casper var topscore for holdet, men tabte desværre med 4 point over Holstebro.

Vi i teamet håber nu at vi har overbevist klubben og holdleder om at de har valgt forkert og nu virkelig indser at Casper fortjener en plads på holdet for eftertiden.

Imorgen er der 1 division i Fjelsted kl 10.00. Mere nyt om resultat imorgen.


Skrevet af casper d. August 31 2007 21:26:270 Kommentar(er) 1073 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005