Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Perfekt dag i Polen med en masse uheld undervejs.
NyhederDet blev en perfekt dag i det polske denne lørdag ( 16 / 9 ) som Casper ikke vil glemme foreløbig.

weekenden startede med den sidste 1 division i Herning lørdag eftermiddag. Casper havde en ny motor som han skulle teste, og det startede med en sidsteplads da motoren var alt for stærk til banen. efter et par justeringer blev det til 7 point i de sidste 3 heat.

7 point i 4 starter. 0-2-3-2.

Så gik turen hjem for at vaske og gøre klar til og køre en tur til Polen hvor Casper skulle hjælpe hans klub med og blive på 1 pladsen i tabellen. Dette blev dog en rimelig lang og problematisk tur..

Casper og hans 2 mekanikere kørte fra Odense kl 01.30 lørdag nat.

Kl halv 8 søndag morgen da de er 50 km fra den Polske grænse, er der en meget hurtig bil der vælger og overhale indenom og det resultere i at Caspers mekaniker får et sådan shok at han rammer autoværnet med fulde fart. Casper lå omme bagi bilen og sov, men da de ramte hegnet så hårdt fløj der en tung metalting ( en dunkraft) igennem skillevægen og ramte Casper lige ved hans gamle brud i ryggen. Det resultere at Casper får en masse smerter i ryggen og nakken.

Efter en lille pause kan bilen heldigvis fortsætte, og Casper spiser et par smertestillende piller fortsætter teamet mod Rawicz. 

Efter lidt massage prøver Casper at træne i 2 heat og det går rimelig godt lige indtil boardside pedalen knækker ind i et sving og Casper når kun lige og rede den inden han rammer banden.
(Boardside pedalen er blevet knækket efter ulykken da den har fået et hårdt stød mod hjulkassen i bilen)

Dette blir fikset og teamet er klar til løbet. 

Casper er flyvende og kunne efter løbet være stolt og have lavet 13 point ud af 15.

"Super dejligt med lidt medgang efter sådan en tur. lækkert og være tibage i polen og virkelig vise at jeg er i fremgang igen"

Det skal lige siges at Casper igår mandag og idag tirsdag har været til fysiterapi for at få løsnet op i hans muskler, og det ser heldigvis ud som om det kun er et par muskler som har sat sig i klemme..

på tirsdag går det løs igen i England hvor Casper har et løb i Isle of wight.
Mere om dette snarest..

Skrevet af casper d. September 18 2007 16:44:340 Kommentar(er) 1095 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005