Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Godt nyt
Nyheder
Fredag nat indløb indløb der gode nyheder om FSKs hårdt skadede Liga-kører, Casper Wortmann, som fredag genemgik en række MR-scanninger og røntgenundersøgelser på Addenbrooke-hospitalet i Cambridge.
De afslørede den glædelige overraskelse, at Casper ikke har brud på hverken bækken eller hofte, som det ellers hele tiden har været lægernes opfattelse. Til gengæld blev der ved fredagens undersøgelser konstateret en ledbåndsskade i det ene knæ, som han straks blev opereret for.
Senere i dag skal Caspers knæ lægges i skinne, og det er planen, at han i dag får lov at komme op og sidde.
På grund af de indre blødninger skal han dog fortsat have dræn i maveregionen, og der er stadig lang vej igen, før han kommer ud af sygehuset.

Det var Caspers holdleder i Mildenhall Fen Tigers, Laurence Rogers, som ved midnatstid kunne viderebringe den glædelige nyhed efter en telefonsamtale med Caspers engelske sponsor, Darren Grimwood, som havde besøgt Casper på hospitalet.
- Det var en samtale, som fik de store smil frem hos alle her, fortæller han. Ifølge Darren var Casper i snakkehumør og smilede. Men nu kommer han også af med slangerne i halsen og han får lov til at komme ud af sengen - og spise rigtig mad! Darren fortalte forresten, at han havde  bedt om et glas cola, som det allerførste, og det måtte de så klemme fladt, for at han kunne komme til at drikke det.
Laurence Rogers fortæller videre, at det har været Caspers held at være ung og i god kondition.
- Og især er han ikke-ryger og drikker heller ikke, og det kan alle andre så tage ved lære af! tilføjer holdlederen, som dog samtidig indrømmer, at han selv måtte have en enkelt "pint" i aftes for at fejre nyheden om Casper.

Der har i øvrigt være megen opmærksomhed om Casper i Mildenhall, som har fulgt forløbet tæt på deres hjemmeside, og han har bestemt ikke savnet opbakning hos hverken supportere eller i den engelske presse. Alligevel fortæller Rogers, at man har været forsigtig med ikke at fortælle, hvor alvorlig situationen i virkeligheden har været, før nu, hvor man endelig kan sige, at han er i bedring.
- Jeg ved godt, at Casper stadig har en lang vej igen, fortsætter Rogers, men det er alligevel rigtig gode nyheder. Det har været en hård uge for Casper og alle omkring ham, men nu, hvor han er i bedring kan vores hold gå på banen på søndag, hvor vi skal møde Rye House i Premier League med den gode nyhed i baghovede og med kampråbet "Vi gør det for Casper!"

Det samme kan vi gøre i FSK, som i denne weekend holder træningsskole i alle klasser.

Hvis nogen har lyst til at sende en hilsen til Casper, er der oprettet en særlig mailadresse til ham i denne forbindelse:  casperwortmann@hotmail.com Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den
Og man kan selvfølgelig stadig sende bidrag til FSKs landsindsamling.Skrevet af casper d. April 12 2008 16:22:221012 Fremvisninger - Udskriv
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005