Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Tusind tak til alle.
Nyheder
Hej alle.

Lige en hilsen fra sygesengen i England. Jeg er langt om længe blevet så frisk og fået overskudet til lige og sende en hilsen. Vil gerne lige starte med at sige utroligt mange tusinde tak for alle de hilsener, kort, emails, pakker osv som jeg har fået. Det er helt vildt. Det er utroligt overvældende, og holder helt sikkert min gejst højere oppe når jeg ved så mange mennesker bekymre sig om mig og min familie.

Det har været et par hårde 14 dage for os alle, og jeg sys jeg har været meget igennem den sidste tid. Men har nu endelig fået fjernet de sidste slanger, og mine 75 sting i maven. Det eneste jeg går og venter på er og få skannet mit knæ for at konstatere hvad der er galt. det er meget hævet og sort på bagsiden . Lægerne mener det er nogle ledbånd men vil intet sige før jeg blir skannet. Skanningen er lovet imorgen mandag, så jeg sidder bar og venter, og håber jeg kan slippe for endnu en operation. Dagen efter mit styrt kom min mor og kæreste til England, og da jeg vågnede øjnene fra respiratoren gjorde det mig virkelig glad at det var de to ansigter jeg så. Min kæreste blev i en uge hvilket var virkelig skønt, men var desværre nød til og tage hjem og passe sin skole. Det hele er lidt nemmere når man har nogle mennesker ved sin side man holder så meget af. Dagen efter fløj min søster herover og siden da har min mor og søster været her. Der har også været en masse besøg. Både danskere og mennesker herfra. Rigtig dejligt.


Efter skanningen skulle jeg være klar til og komme hjem. Endten til et dansk hospital eller helt hjem, afhængig af hvor slemt det er med benet. Lægerne siger tirsdag så det håber jeg meget på Maven har det efter omstændighederne godt. den er øm og det føles meget mærkeligt indeni. men spiser stortset intet smertestillende mere, hvilket er godt.. Det kniber stadig lidt med og spise, og jeg har tabt mig ca 8 kilo de sidste 14 dage. Men ellers er modet højt og jeg glæder mig som et lille barn og komme tilbage på banerne.
Vi opdatere siden så snart der er mere nyt.

Endnu engang tusind tak for alle jeres hilsener.

Vi ses snart.

Med venlig hilsen Casper Wortmann


Skrevet af casper d. April 20 2008 13:51:073 Kommentar(er) 1311 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
stig dietz-olsen d. April 20 2008 19:38:40
jeg håber du har det godt..smiley og kommer du til og kører i gensmiley
Faster Hanne med familie d. April 21 2008 14:45:26
Kære Casper, Mette og Lene.
Hvor var det dejligt, at komme fra arbejde, og så kunne læse denne hilsen fra Jer. Hvor vi dog ønsker for Jer alle 3, at I snart - og som du skriver Casper gerne tirsdag - kommer til Fyn! Vi glæder os til at høre mere dejligt nyt. Bevar det gode humør, og giv hinanden en varm knuser fra os. Også vov-vov fra Tumle.
熟女 d. October 03 2008 07:32:20
熟女熟女セックス人妻巨乳アダルトセックスエッチ不倫セックス出会い風俗出会いセックス童貞素人アダルトエロおっぱい人妻
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005