Team-Wortmann
Navigation
Start
Profil
Links
Nyheder
Galleri
Resultater
Løbskalender
Positivt nyt !
NyhederEfter en tur ved Krag Petersen og derefter en tur på Middelfart sygehus for at få taget nogle nye røngtenbilleder, blev det endelig konstateret hvor slemt det er med Caspers ben.

Casper har ødelagt begge sine ledbånd, og muligvis beskadiget sit korsbånd. Ud over det har han pgså slået en flig af sin knogle i hans knæ, men lægerne mener ikke at operation pt vil føre noget godt med sig, så Casper skal istedet beholde sin skinne på benet indtil 2 Juni, og derefter skal de så igen se hvordan det ser ud, og forhåbentligt kan Casper træne sig ud af det så han undgår en operation senere hen. Casper er startet til fysioterapi og har fået et program som han skal følge for at få arbejdet nogle muskler ind i benet igen.

Maven har det bedre. Det heler meget fint såret og der er næsten ikke mere sår tilbage, dog er der stadig en del hævelse i maven og lidt ømhed. Men Casper er positiv. "Det går fremad. JEg er begyndt og sove nogenlunde, og kan ligge på siden og sove også nu, hvilket gør det hele lidt mere behageligt. Appetiten er også blevet bedre, men har stadig ikke taget på. Men det skal nok snart komme:)

Mere nyt snarest.

Skrevet af casper d. May 06 2008 13:56:596 Kommentar(er) 1394 Fremvisninger - Udskriv
Kommentarer
per bjarne nissen d. May 06 2008 16:53:39
kære casper, det var dog dejligt at høre nyt fra dig og ikke mindst hvordan dit knæ havde det. jeg vil endnu engang ønske alt godt for dig og din familie.
vi er mange der følger dig i din svære periode, håbet for at se dig køre igen bliver stadig større og større og det kommer igen,Casper.

kærlige hilsner

bjarnesmiley
Anders Friis d. May 07 2008 19:57:57
Hej Casper
Det er dejligt at høre det går den rigtige vej, det er aldrig rart at høre om speedwaykørere, der kommer galt afsted. God bedring og held og lykke fremover, jeg glæder mig til at se dig på banen igen! Med venlig hilsen Anders Friis
Anne Risager d. May 08 2008 07:58:09
Hej Casper
Hvor er det godt at høre, at det hele stille og roligt går fremad. Ønsker det bedste for dig og din familie.
Knus Anne
Faster Hanne og alle de andre. d. May 10 2008 12:45:50
Kære Alle!
Hvor er det dejligt, at høre lidt nyt igen! Selvom det umiddelbart er værre med knæet end vi havde håbet, ser det ud til, at du klarer skærerne Casper, og har mod på træningen. Det ser jeg som et godt tegn, og vi ønsker dig endnu engang alt godt. Vi håber også, at I alle vil nyde pinsen, vejret tegner ihvertfald til at blive til "dasedage". Hav det nu rigtig godt alle sammen og de kærligste hilsner fra os!smiley
Jane og Jacob d. May 20 2008 07:19:30
Hej fætter

Så fik jeg mig endel mig taget sammen til at skrive til dig. Vi har tænkt meget på dig, selvom vi ikke har skrevet til dig. Håber det går godt med genoptræningen og at du snart er på fode igen. Det var jo noget af en forskrækkelse vi fik, da mor Hanne fortalte, at du var indlagt på et sygehus i England. Vi har fulgt lidt med i medierne herhjemme og hvad familien har fortalt. Jeg har ikke dit mobilnummer længere. Vil du ikke skrive en sms til 60662660 engang ved lejlighed? Hils Mette og din mor. De bedste hilsner fra Jane og Jacob.
出会い d. September 02 2008 13:16:52
出会い出会い系出会い系サイト出会いサイト無料 出会い
Kommentr
Navn:Sl smileys fra i denne kommentar

Vurderinger
Du skal vre medlem for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Admin
Login
Copyright © Team-Wortmann 2005