En lille hilsen....
Skrevet af casper d. November 20 2010 12:52:45
Sæsonen 2010 er slut, og sikke et år...

Jeg sluttede sæsonen af med og vinde Young Shields i England med mit hold fra Workington, hvilket var en utrolig stor oplevelse.

Ellers har året været lidt op og ned. Jeg har været utrolig stabil og godt kørende i England hvor jeg startede på et køresnit på 3.00 fra sæsonstart, og sluttede af med et snit på ca. 6.00 uden bonuspoint. Det må siges og være meget tilfredsstillende og det er jeg meget glad for. I Danmark har jeg slet ikke kunne få det til og køre. Jeg har arbejdet hårdt på og finde problemet, men jeg tror at jeg gerne har ville bevise alle at jeg er ligeså god som før jeg havde mit alvorlige styrt for nu 2 år siden, og derfor lagt et utroligt stort pres på mig selv, og derved ikke gjort hvad jeg ved at jeg er i stand til og gøre. I løbet af vinteren skal jeg til nogle samtaler med min hypnotisør for og få hjulpet det problem væk, så jeg kan vise at jeg altså også kan køre godt herhjemme også, og ikke kun i England...

I løbet af vinteren har jeg fået mig et nyt arbeje ved et tømrefirma, og det er jeg rigtig glad for. Derudover er jeg så småt gået i gang med og søge sponsore til det nye år. Det er desværre ikke det nemmeste, men forhåbentligt får jeg fundet noget hjælp fra nogen firmaer så jeg kan fortsætte, med den sport jeg jo elsker overalt på jorden.. 

Lige til sidst vil jeg gerne takke alle de mennesker som følger med her på siden og følger mig rundt omkring på banerne.. TUSIND TAK TIL JER ALLE. Også en stor tak til alle mine trofaste sponsore, som har været der for mig og hjulpet mig.

Mere nyt omkring klubber og diverse andre ting kommer løbende de næste par måneder...

Ha det godt.

Med venlig hilsen Casper.