Positivt nyt !
Skrevet af casper d. May 06 2008 13:56:59
Efter en tur ved Krag Petersen og derefter en tur på Middelfart sygehus for at få taget nogle nye røngtenbilleder, blev det endelig konstateret hvor slemt det er med Caspers ben.

Casper har ødelagt begge sine ledbånd, og muligvis beskadiget sit korsbånd. Ud over det har han pgså slået en flig af sin knogle i hans knæ, men lægerne mener ikke at operation pt vil føre noget godt med sig, så Casper skal istedet beholde sin skinne på benet indtil 2 Juni, og derefter skal de så igen se hvordan det ser ud, og forhåbentligt kan Casper træne sig ud af det så han undgår en operation senere hen. Casper er startet til fysioterapi og har fået et program som han skal følge for at få arbejdet nogle muskler ind i benet igen.

Maven har det bedre. Det heler meget fint såret og der er næsten ikke mere sår tilbage, dog er der stadig en del hævelse i maven og lidt ømhed. Men Casper er positiv. "Det går fremad. JEg er begyndt og sove nogenlunde, og kan ligge på siden og sove også nu, hvilket gør det hele lidt mere behageligt. Appetiten er også blevet bedre, men har stadig ikke taget på. Men det skal nok snart komme:)

Mere nyt snarest.